Fix en Clean poetsfirma De Klinge
Uw schoonmaakbedrijf voor particuliere en professionele schoonmaak in het Waasland
Waarom kiezen voor Fix en Clean?
Poetsdames uit uw regio
Vlotte en open communicatie
Uitgebreide dienstverlening
Strijkatelier bij ons ter plaatse
Onze mensen kennen elkaar en u

Huishoudhulp of poetsdame in uw bedrijf? Reken op Fix en Clean

Fix & Clean specialiseert zich als schoonmaakbedrijf in professionele schoonmaak en huishoudhulp via dienstencheques in de regio Waasland en Antwerpen. Zowel voor een poetsvrouw bij u thuis als in uw bedrijf kunt u dus bij ons aankloppen voor een kraaknette service.

Met onze jarenlange ervaring klaren wij elke vuile klus. Al sinds 2008 staat familiebedrijf Fix & Clean in voor de netheid en properheid van uw pand.

Meer dan schoonmaken met dienstencheques

Voor particulieren werken we met dienstencheques. Naast schoonmaken kunt u ook een beroep doen op onze ervaren medewerkers voor het bereiden van uw maaltijd, het strijken van uw proper wasgoed en om uw dagelijkse boodschappen te doen. Door de betaling met dienstencheques zijn alle services van Fix & Clean zeer voordelig.

Voor bedrijven zijn onze services zeer uiteenlopend. Wij kunnen keukens poetsen, sanitaire voorzieningen dagelijks onderhouden en zelfs oude, vervallen huizen hun glorie laten herontdekken.

Zoekt u dus een professioneel bedrijf in regio Waasland waarop u kunt vertrouwen voor al uw opkuiswerkjes en het proper houden van uw kantoren, bedrijf of woning, dan is Fix & Clean de propere partner.

Vacatures

Alle beschikbare jobs kan u terugvinden op de website van VDAB.

Een beroep doen op onze diensten?

 

Contacteer ons